Za mršavljenju brzo i trajno šta da radim?

Za mršavljenju brzo i trajno šta da radimZa mršavljenju brzo i trajno šta da radim? Na osnovu skorašnjih podatke to je approximated da je u Italiji, u godinu 2015, više od trećine odrasla populaciju (35,3%) bila predebela, kao i skoro jednom u deset debela, to znači da je preko polovine odraslih italijanski stanovništva (18 i stariji) je u debela stanju. Dio teme pod uticajem pitanje raste sa uspon stari, zahvaljujući moguće više neaktivni način da se živi, kao i obično je to pitanje koje utiče na sve više muškaraca od dame imaju problema 44% od momaka protiv 27.3% žena je debela 10.8% muškaraca i protiv 9% žena). Ove cifre pojaviti u svim njihova gravitacija ako verujemo da je višak težinu, neaktivan način života, pušenje i također alkohol, među jedna od najvažnijih kardiovaskularne opasnosti faktora, zadužen za veće od 1000 žrtava nedeljno. Ima mnogo gubitak težine dijetama, neke čak i u pravu, kao efikasno, međutim, obično ne rade zbog činjenice da je osoba koja počinje nije povezano u nastavite ispita. Program za teret održavanje tip omogućava oni koji imaju problema da baci težine i također ne oporavi.

Zašto si dobiti debeo

U ovom članku ćemo da razmotrimo kako da slim dole, kao, kako da ne uzmem ni više kilograma viška izgubljeni, mi ćemo razgovarati o general predstave o težini, kao gubitak težine: nakon ih, kao što više zdrav život sigurno ćeš da izgubiš na težini. Svakako ćemo također vidi nakon razloga za povećanje težine i također od koristi gubitak težine sigurno će vam dati instrukcije kako da slim dole poštujući zdrav i uravnotežen dijetu i radi vežbe i također svakako ćemo vam dati neke ideje dobiti si počeo. Zašto si dobiti debeo. Prahistorijski momci, ako je biti deblja, oni ne mogu biti srećan! Ti, debela, u stvari, to je bio jedini način da te zaštitim od gladi u slučaju od gladi.

Zašto si dobiti debeo

Ako naši preci pojeo veći nego što je potrebno, višak hrane pretvoren je u debeli je deponovan na svoje tijelo, ako pojeli su manje nego što im treba, svoje tijelo pretvara u skladište debela u energiju. Danas nam hladnjaci i takođe, na policama u supermarketima ima dosta hrane, tako da mi ne treba da koristimo naše tijelo je kao ostavu! Mnogo pojedinaca, želim da slim dolje samo pitanje vizuelni žalbe, još pravu inspiraciju mora da postigne mnogo bolje zdravstveno stanje.

Jela da konzumiramo pružamo energije, sličan benzin za auto

Predebela ili gojaznosti je, zapravo, povezani sa povećala rizik od srčanih problema, dijabetes, artritis, kao neke vrste raka. Jela da konzumiramo pružamo energije, sličan benzin za auto. Naše tijelo koristi energiju da održava u skladu temperatura tijela nivou, kretati, kao da držiš svoje razne oblike, kao što srca. Uređaj za određivanje energije je kalorija. 1gram ugljikohidrata ili šećer je 4 kalorija, 1 gram zdravo proteina jednako 4 kalorija, 1 gram debeli je 9 kalorije.

Jela da konzumiramo pružamo energije, sličan benzin za auto

Razviti debela i također preterano težinu kad te predstavim u tijelu jedne od najvećih kalorija u poređenju sa onima koji su u stvari je potrebno: kalorija je jedinica za mjerenje energije upoznao sa hranom, moć koja se tijelo mora na posao i biti aktivni. Međutim, ako ti treba više energije nego ti stvarno koristi, na kraju dobiti na težini. Kalorija treba zavisi na nekoliko elemenata, kao što je starost, spol, ustav, nivo vježba izvršena (za posao i/ili hobi), i metabolizam. Djeca trebaju više energije svakog od težine nego odrasli, jer oni treba da se proširi.

Ugljikohidrate su se sastojala u hranu koja sadrže šećera ili skroba

Tip od 90 kg trebam više energije nego dodatnih koje se smatra da je samo 70 kg. Građevinske radnik treba još više energije nego radnik iz iste dobi, isti spol, također i sa istim razviju. I za pojedinaca istih godina, isto razviti kao sa istom nivou aktivnosti, možda treba raznim količine kalorija svaki dan, zbog razlike u metabolizma proces; oni koji imaju brze metabolizma proces treba više kalorija dnevnik. Ugljikohidrate su se sastojala u hranu koja sadrže šećera ili skroba. Među njima sjećamo. rice, kruh, zrnca, krompir, pasta, šećeru cvekle. Zdravo proteine su presudna za tijelo i ulaze u: meso, peradi, riba, povrće, jaja, lud. Fats su hranjivih tvari više kalorije i uglavnom su sadržane u: ulje, puter i sir, i spržena. Zato što si ti debeo kad si prestao da pušiš cigarete? Tamo su, u suštini, tri razlozi zbog kojih, zaustavit pušenja cigareta, sigurno ceš se ugojila: čista nikotin poklon za cigarete.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *