Plan 5/2: pravo jednačine da izgubiš na težini efikasno i održivo

pravo jednačine da izgubiš na težini efikasno i održivoImaš dovoljno planove, ultra-restriktivne, što brzo vidio opsesija za sve što je debeli, slatkog i strogo zabranjeno ? Na dijeti 5:2 je za tebe !

Doći pravo iz preko kanala, plan 5/2 uspostavljen od strane tima od onkologa britanski specijalizirana za rak dojke. Koji je našao da je debela cesto je bio multiplikacije faktor za tumore, oni su tražili dijetu za mršavljenje efikasna i održivi.

U redu jednačina

“To bi trebalo da bude 25% manja u njegovom kalorično unos tako da telo počinje da crtam na njene rezerve. To je našao da je to bio efikasniji smanjite za dva dana sedmično (70 %) malo tokom nedelje (25 % svaki dan), ” kaže da je dr. Harvie, iz bolnice u Manchesteru.

I povremena je rođen. Samo prati dva dana za odvikavanje sedmično i pojesti zdravoj dijeti, ali bez ograničenja za ostalih pet dana. Tako je žena čija je kalorično unos bi trebalo da bude oko 2000 kalorija treba da konzumiraju samo 500 kalorija tokom post dana.

Metod koji izgleda mnogo manje restriktivne od većine predložene. U stvari, to je često je teško izgubiti dugoročnu bez puca na trgu čokoladu ili za kolač od jagode. Glavno oružje ovaj plan je upravo prekidi to ti omogućava da ukloni pojam za siromaštvo jednačine.

U redu jednačina

Provjeri rezultat

Ovaj plan je dizajnirana da okidač brzo gubitak težine. Takođe, možeš da vidim rezultate od prvih nekoliko tjedana. U prosjeku, gubitak težine posmatrao je 5,8 se funti u 3 meseca. Rezultat toga je veoma časno za dijetu to zahtijeva mali napor. Budi oprezan međutim ne pasti u zamku ! Jedi “obično” ne znači da jedeš “ništa”, a to je da te ne uhvate na nakon dijeti, ali se da usvoji zdravoj dijeti.

S druge strane, prednosti u medicinskom plan su uzeti u obzir. Studije izvršena pokazati da je gubitak mišićnu masu je skoro nula, i umor to obično rezultate u svakom režim.

Stabilizaciju je uvijek delikatan korak nakon dijetu, što god da to je. Više režim je restriktivne, veći je rizik od obnove brzo težina povećava. U slučaju režim 5:2, potrebno je, postepeno se za dva dana od post tjedni da, i onda, da ću zadržati stopa da nastavi da korist od svojih prednosti. Više od dijetalne, to je način života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *